Αθήνα, 31 Οκτωβρίου 2022

Δελτίο Τύπου

Συλλέγουμε Τρόφιμα – Στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη: Μεγάλη ανταπόκριση στη δράση της Notice Content and Services και του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση από τον επιχειρηματικό κόσμο του κλάδου τροφίμων και ποτών ολοκληρώθηκε η δράση της Notice Content and Services, σε συνεργασία με το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων (16 Οκτωβρίου).

Η δράση της εταιρείας ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ - ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ αφορούσε στη συλλογή τροφίμων από επιχειρήσεις παραγωγής, διανομής και πώλησης τροφίμων και την παράδοσή τους στα προαναφερόμενα ιδρύματα.

H Notice Content and Services και το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ευχαριστούν ιδιαίτερα της εταιρείες:

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ALPILAND DESSERTA, ARLA, ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ, ΔΕΛΤΑ, ΕΛΓΕΚΑ, ΖΑΓΟΡΙ ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, OΡΤΙΜΑ, PASSALIS, ΠΙΝΔΟΣ, ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΡΕΣΚΟΥΛΗΣ, WOLT MARKET

Για την Συμμετοχή και την Στηριξη τους

Ευχαριστούν, επίσης, τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Επιχειρήσεων Τροφίμων (ΣΕΕΤ), οι οποίοι έθεσαν υπό την αιγίδα τους τη δράση.

Η Notice Content and Services θα συνεχίσει να στηρίζει ευπαθείς ομάδες του κοινωνικού συνόλου, στο πλαίσιο ενός εταιρικά κοινωνικά υπεύθυνου επιχειρείν.

Για περισσότερες πληροφορίες:

 

Νεκτάριος Β. Νώτης 
Founder-CEO

Πρωτοπρεσβύτερος
π.Βασίλειος Χαβάτζας