ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ  

   

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ  

   

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ  

   

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ  

   

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

poster_button_Espa
   

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

 Europe logo greek-logo dimokratia  PEP LOGO  ESPA-2014-2020 
   

Ανακοινώσεις Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου ΙΑΑ

Ανανέωση συνεργασίας Αρχιεπισκοπής - ΠΕΦ 18.10.2016

 
Ανανεώθηκε σήμερα το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Αρχιεπισκοπής και της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχάνων για την δωρεάν διάθεση φαρμάκων σε εμπερίστατους συνανθρώπους μας.
Η ανανέωση του συμφώνου συνεργασίας υπεγράφη στην Αρχιεπισκοπή από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, ως πρόεδρο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου, και τον πρόεδρο της ΠΕΦ κ. Θεόδωρο Τρύφων, ενώ παρόντες ήταν ο Γενικός Διευθυντής του Φιλοπτώχου Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Χαβάτζας, καθώς και μέλη του Δ.Σ. της ΠΕΦ.
«Θεωρούμε πολύ σημαντικό αυτήν την εποχή να συνδράμουμε με τις όποιες δυνάμεις μας και εμείς στην κάλυψη των αναγκών των ευπαθών ομάδων μέσω της συνεργασίας μας με την Εκκλησία» υπογράμμισε ο κ. Τρύφων.
«Ανανεώνουμε τη συνεργασία μας για να κάνουμε ένα έργο αγάπης» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος και ευχαρίστησε την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχάνων, «οι οποίοι», όπως είπε, «γενναιόδωρα μας βοηθούν και μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και στα αιτήματα ανθρώπων που χρειάζονται φάρμακα. Ευχόμαστε να έχουμε μία καλή συνεργασία και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά, ώστε να μην χρειαστούν άλλες τέτοιες ενέργειες».
Σήμερα, λειτουργούν δύο Κοινωνικά Φαρμακεία που υποστηρίζουν τους Δήμους που ανήκουν στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Το ένα βρίσκεται στην οδό Απόλλωνος 36 στο κέντρο της Αθήνας και το άλλο στον Δήμο Χαλανδρίου στην οδό Στρ. Παπάγου 7 και Αριστοφάνους.
 
Πηγή
Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης
   

ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ  

kiniti monada ygeias
   

ΣΤΕΓΗ ΚΑΤΑΚΟΙΤΩΝ  

stegi katakoiton buttons filoptocho tameio
   

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΜΑΤΙΟ  

   

ΧΟΡΗΓΟΙ  

   

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ  

 
   

 ΓΕΝΙΚΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ 

 Διεύθυνση : Μπενιζέλου 4 , 10556 , Αθήνα , Εmail: gftiaa@gmail.com  , Τηλ.: 213.017.4100

 Copyright © 2015    Με την επιφύλαξη παντώς δικαιώματος